Oprah bood Bono (U2) eigen show

Talkshowkoningin Oprah Winfrey heeft zanger Bono naar verluid een eigen programma aangeboden bij haar nieuwe zender, the Oprah Winfrey Network.

Oprah zou het aanbod gedaan hebben tijdens een benefietetentje in New York, waar de presentatrice met de zanger in gesprek raakte.

Ze zou zijn leven en gedachtengangen interessant genoeg vinden om een eigen serie of talkshow mee te vullen, zo liet ze Bono weten.

Zender
Of Bono toe heeft gezegd, is niet bekend. Maar dat Oprah's aanbod serieus kan zijn, staat buiten kijf. In januari 2011 gaat Oprah's zender OWN van start, en dan heeft ze opeens 24 uur per dag aan televisie te vullen.

Ze is dan ook constant op zoek naar interessante programma's en steekt dat ook niet onder stoelen of banken.

Ferguson
Eerder lukte het Oprah wel al om Sarah Ferguson, de 'Duchess of York', aan zich te binden. Ferguson kwam in 2010 negatief in het nieuws toen uitkwam dat ze haar contacten in het Britse koninklijk huis probeerde te verkopen aan een ieder die wel toegang wilde tot een Britse royal (waaronder vooral haar ex-man, prins Andrew).

Daarop kwam Oprah in actie en bood Sarah een eigen programma. In dat programma zal Sarah gevolgd worden terwijl ze door verschillende andere bekende gezichten uit Oprah's programma's (waaronder Dr. Phil en financieel expert Suze Orman) begeleid wordt om haar leven te beteren.

Reageren