Oprah deelt uit

Oprah Winfrey viert het tienjarige bestaan van haar tijdschrift O. De talkshow-presentatrice staat bekend om haar vrijgevigheid en die reputatie bevestigt ze door cadeaus uit te delen aan haar medewerkers bij de uitgeverij. Iedere werknemer mocht een iPad en een cheque van maar liefst 10.000 dollar mee naar huis nemen.

Winfrey deelt natuurlijk vaker uit: het gemiddelde publiek bij The Oprah Winfrey Show mag altijd minstens één presentje onder de eigen stoel uit trekken. Maar Oprah is ook goed voor haar personeel. A la Winfrey pakt ze dat meteen groots aan.

Harde werk en toewijding
"Als blijk van dank voor hun harde werk en toewijding, verraste Oprah Winfrey de werknemers van O, The Oprah Magazine, met een Apple iPad en een cheque van $10.000 om te vieren dat het blad tien jaar bestaat" vertelde een woordvoerder van het blad aan Reuters.

De cadeaus die Winfrey aan haar werkgevers uitdeelt lijken aan de prijzige kant, de presentatrice kan de kosten echter prima dragen. het tijdschrift Forbes heeft haar vermogen geschat op een slordige 2,3 miljard dollar. Toch een aardig appeltje voor de dorst.

Reageren