Oprah koopt Lindsay Lohan

10 september 2010 14:34 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De veelbesproken actrice Lindsay Lohan zit binnenkort misschien bij Oprah Winfrey op de bank. Tenminste, als Oprah bereid is om wat geld te schuiven.

Lidnsay Lohan werd afgelopen lente tot negentig dagen cel veroordeeld omdat ze zich niet aan regels rond een proeftijd hield (die ze opgelegd kreeg omdat ze onder invloed had autogereden). Haar veroordeling was wereldnieuws voor de roddelpers. 

De actrice werd echter vanwege 'overbevolking' van de vrouwenvleugel van de gevangenis na twee weken al weer vrijgelaten. Ze krijgt nu wel nog gedragstherapie, die haar moet leren dat regels regels zijn en dat het niet handig is om knetterstoned of stomdronken auto te rijden.

Onderhandelen

Lohan gaf haar laatste interview aan het tijdschrift Vanity Fair, vlak voordat ze de gevangenis in ging, en Oprah zou Oprah niet zijn als ze nu voor de scoop gaat van de 'vernieuwde Lohan'.

De actrice en de programmamakers zouden onderhandelen over de invulling van Lohans bezoek aan de talkshow. Lindsay hanteert naar verluid nogal wat eisen voor haar live tv-interviews en heeft bovendien geld nodig, want ze zou een riante vergoeding gevraagd hebben voor haar optreden. 

Goodbye Oprah

Maandag begint het laatste seizoen van de Oprah Winfrey Show in Amerika. De allerlaatste Oprah Winfrey Show in deze vorm wordt in Amerika op 9 september 2011 uitgezonden.

Daarna is Oprah echter niet van de buis verdwenen, maar wél achter de decoder. Ze is bezig met het opzetten van haar eigen tv-station: The Oprah Winfrey Network, dat op 1 januari 2011 wordt gelanceerd.

Meer over