Oprah wil Susan Boyle

Of Susan Boyle Britain's got talent nou uiteindelijk wint of niet: ze is nu al dé sensatie van het jaar. Het fragment met haar vertolking van I dreamed a dream (Les Misérables), waarmee ze de jury en het publiek omver blies, is al zo'n twaalf miljoen keer op YouTube bekeken.

Na Engeland en Europa begint nu ook de rest van de wereld warm te lopen voor Susans fabelachtige stem. Ze was al te gast in Good morning America en stond op de voorpagina van de Washington Post. Ook Oprah Winfrey staat te trappelen om Susan in haar talkshow te ontvangen.

Nummer 1-hit
Simon Cowell, de juryvoorzitter en bedenker van Britain's got talent, is ervan overtuigd dat Susan (mede dankzij het aankomende interview in de Oprah Winfrey show) een grote kans maakt om met haar eerste single een nummer 1-hit te scoren in Amerika.

Volgende ronde
Het lijkt er dus op dat, hoe de talentenjacht voor haar ook afloopt, het met Susan's zangcarrière voorlopig wel snor zit. Maar eerst gaat de alleenstaande werkloze uit Blackburn zich concentreren op haar eerstvolgende optreden in Britain's got talent. Waarschijnlijk gaat ze in de komende ronde een liedje uit de musical Whistle down the wind zingen.

Extra:
-->
Lees ook: Verrassende ster: Susan Boyle
--> En: Wie is Susan Boyle nou eigenlijk?
--> En kijk ook eens naar: Striptease in Britain's got talent.

Reageren