Oprah Winfrey geeft publiek vakantie

Talkshowkoningin Oprah Winfrey is weer eens gul geweest: ze verraste haar publiek met een achtdaagse reis naar Australië.

Ze deed dat ter ere van de start van het laatste seizoen van The Oprah Winfrey Show.

Jij, en jij, en jij!
''Ik dacht na over de vraag waar ik het liefst naartoe wilde gaan'', zo zou Oprah Winfrey zijn begonnen. ''Misschien zou ik jullie allemaal mee moeten nemen naar de andere kant van de wereld..."

Toen liet ze haar publiek niet langer in spanning: "We gaan naar Australië! Jij en jij en jij en jij gaan naar Australië!'" Vervolgens maakte Oprah duidelijk waar het precies om ging: een volledig betaalde achtdaagse reis naar Sydney, aankomende december.

Het aanwezige publiek, driehonderd koppen sterk, klapte, huilde en omarmde elkaar.

Ultiem Australisch Avontuur
Oprah doet het niet helemaal voor niks. Ze gaat tijdens de reis, die nu de titel Oprah's Ultimate Australian Adventure draagt, twee uitzendingen opnemen. Eén daarvan in het Sydney Opera House.

Traditie
Het is niet de eerste keer dat Oprah iets weggeeft. In 2004 gaf ze haar hele publiek al een auto van Ford, ter waarde van zo'n 25.000 dollar, cadeau. Verder heeft ze ieder seizoen iedere aflevering wel een extraatje voor haar publiek. Recentelijk trakteerde ze haar publiek nog op iPads en cheques van 10.000 dollar aan het personeel van haar tijdschrift 'O'.

Reageren