Oude garde neemt jongeren bij de neus

Bep, Lia, Jeannette, Henk, Ruud, Ada, Kees, Toon en Toes, allen flink op leeftijd, nemen deze zomer een flink aantal jongeren in de maling. Het is het format van het nieuwe verborgen cameraprogramma Benidorm Bastards.

Het groepje op het oog keurige bejaarden trekt een hoop bekijks bij hun vreemde en bizarre acties. Na successen in Zweden, Duitsland, Griekenland, Denemarken, Noorwegen en Frankrijk moet ook Nederland nu op zijn hoede zijn voor de Benidorm Bastards.

Tussen het vuilnis
Stel je voor, je zit rustig op een terrasje te genieten van een drankje. Plotseling kiepert een oude man zijn vrouw uit de rolstoel tussen het vuilnis, roepend dat hij haar zat is. Zou je weten waar je moet kijken?

Of wat als twee grijsharige Leger des Heils-soldaten je met stevige bewoordingen en dito wandelstokken sommeren heel snel plaats te maken van hun bankje in het park?

Benidorm Bastards is een aaneenschakeling van bizarre maar grappige acties die bejaarden uithalen. Het is in het buitenland een van de meest besproken verborgen camerashows van dit moment.

Reageren