Overleden GTST-personage herrijst uit de dood

29 juni 2012 14:12 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Eergisteren schreven we al over de speciale 'Wicked'-aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden. Vandaag komt er nog een verrassing bij.

Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout) komt vanavond voor een keer terug in GTST. In verband met de 'Wicked'-special van Goede Tijden, Slechte Tijden kunnen fans voorgoed afscheid nemen van Edwin. Lucas trouwens ook.

Plotseling einde
Toen er een dodelijk virus uitbrak in Meerdijk kwam er plotseling een einde aan het personage van Raynor Arkenbout. Na een korte periode in de serie, kon Raynor de set weer verlaten. In Nederlands best bekeken soap heeft Lucas Sanders de dood van zijn partner nooit goed kunnen verwerken. Vanavond krijgt hij hier de kans voor.

Ongebruikelijk
Het is niet gebruikelijk dat overleden karakters een rentree krijgen in de serie. "In dit geval maken wij een uitzondering" verklaart RTL.

Afscheid
Raynor is zelf ook blij met zijn eenmalige terugkeer, “Voor de fans was het afscheid van Edwin vrij abrupt, maar voor mij was het ook echt afkicken. Ik miste de opnames enorm.”, zo laat hij weten aan de Telegraaf. “Door deze aflevering sluiten we de verhaallijn rond de grote liefde van Lucas waardig af. Het voelt nu voor mij, voor de fans én voor Lucas goed.“ 

Lees ook:
Heksen in Goede Tijden Slechte Tijden

Meer over