Overlijden Antonie bindt duizenden aan de buis

De programma's die donderdagavond over Antonie Kamerling gingen of daar op zijn minst aandacht aan besteedden, scoorden beduidend meer kijkers dan gewoonlijk, met RTL Boulevard voorop.

Het programma dat het meest scoorde op de donderdag, was RTL Boulevard, dat volledig in het teken stond van Antonie Kamerling.

De uitzending werd door 1,5 miljoen mensen bekeken, en kwam daarmee op de tweede plaats in de kijkcijfer top 25 terecht. De uitzending trok pakweg 400.000 kijkers meer dan gewoonlijk.

Ook veel andere programma's stonden donderdag stil bij het overlijden van Kamerling. De extra lange editie van het SBS 6-programma Shownieuws trok 574.000 kijkers. De film Ik Ook Van Jou, met Antonie Kamerling, trok op de late avond van RTL 4 nog 335.000 kijkers.

Andere programma's die ook aandacht besteedden aan Kamerling waren De Wereld Draait Door (DWDD) dat op een 19e plek eindigde met 892.000 kijkers, Pauw & Witteman dat op de late avond 1,07 miljoen kijkers wist te trekken en daarmee op een 11e plek kwam, en als laatst op de avond was na middernacht een uitzending van Het Hoogste Woord, met de acteur centraal, te zien. Die uitzending trok 380.000 kijkers.

Naast programma's die aandacht besteedden aan Antonie Kamerling was Oh Oh Cherso van RTL zoals elke week weer populair. Het programma trok 1,37 miljoen kijkers en kwam daarmee op de vierde plek in de top 25 best bekeken programma's van donderdag 7 oktober. Het andere RTL programma Expeditie Robinson verdiende met 1,34 miljoen kijkers een vijfde plek op het lijstje. Het Mooiste Meisje Van De Klas kwam met 1,30 miljoen kijkers op een zesde plek.

Reageren