Vermakelijk lijstje

Met deze ongemakkelijke momenten nemen we afscheid van Op1

13 juni 2024 10:00 | overig-tv-nieuws | Door Janine van Rooden

© Screenshot NPO 1
De talkshow Op1 houdt donderdag op te bestaan, maar zal mede door alle ongemakkelijke momenten onderdeel blijven van ons collectieve geheugen.

We hebben de meest vermakelijke van deze momenten voor je op een rijtje gezet.

Wolter Kroes laat Jort Kelder zingen

Het is pas écht feest als Wolter Kroes is geweest! In de studio brengt hij zijn bekende voetbalhit Viva Hollandia ten gehore. De zanger kan het niet laten om Jort Kelder ook een moppie mee te laten zingen.

Gover Meit doet zijn interview staand

Gover Meit - ook wel bekend als Stefano Keizers en Donny Ronny - is er helemaal klaar mee dat iedereen altijd maar moet zitten in talkshows. Hij besluit daarom om zijn interview lekker staand te doen.

Gast valt in de studio

Als er één moment in ieders geheugen gegrift staat dan is het deze wel. Tijdens de live-uitzending gaat er een tafelgast onderuit en Margje Fikse besluit om daar dan maar uitgebreid verslag van te doen. Charles Groenhuijsen weet ondertussen niet waar hij het zoeken moet.

Xander de Buisonjé en Sem van Dijk zingen aan tafel

Xander de Buisonjé heeft samen met zijn zoon Sem een nieuwe versie van de bekende Volumia!-hit Hou Me Vast uitgebracht. Ze zingen dit live in de uitzending terwijl ze elkaar diep in de ogen kijken, extreem meedeinen op de beat en de andere gasten er 'gezellig' bij zitten.

Meer over