Owen Schumacher in Wie is de Mol? 2014

10 oktober 2013 10:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Alle Mol-liefhebbers van Nederland opgelet: de eerste kandidaat van Wie is de Mol? 2014 is onthuld! Het gaat om Koefnoens Owen Schumacher.

Al enige wordt de spanning rondom het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? flink opgebouwd. Vandaag is dan eindelijk de eerste kandidaat onthuld: Owen Schumacher.

Dit nieuws maakte Tim Kamps, die in 2012 mee deed aan Wie is de Mol? bekend in zijn column in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM.

Floortje Dessing?

Wie de overige mogelijke mollen zijn wordt later bekendgemaakt. Wel heeft de AVRO alvast een fragment op Youtube geplaatst waarin de eerste quotes van drie kandidaten te horen zijn. Hierdoor draait de geruchtenmachine inmiddels overuren: is het Claudia de Breij die we horen, of toch Floortje Dessing? Andere veelgenoemde namen zijn Lange Frans en Gigi Ravelli.

Beluister het fragment hieronder.

Aziƫ

Ook de bestemming van Wie is de Mol? is nog onbekend. Uit een ander filmpje dat eerder werd geplaatst is af te leiden dat het waarschijnlijk om een Aziatisch land gaat. Misschien Thailand of Indonesiƫ? Ook dit filmpje bekijk je hieronder.

Twee dingen zijn in elk geval zeker: het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en begint op 2 januari 2014.

Meer over