Pamela Anderson niet in Baywatch-film

7 januari 2013 11:19 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Dat er een film gaat komen over de Californische zwembrigade is al zeker. Maar dan zonder een van de belangrijkste hoofdrolspelers uit de serie, Pamela Anderson oftewel C.J.

Pamela vreest dat de film het niet zal halen bij de serie uit de jaren negentig. „Het is beter om het te laten zoals het was. Ik vind dat films soms de geweldige series waarop ze gebaseerd zijn, verpesten"

Moeder

Bovendien ziet Pamela het helemaal niet zitten om iemand moeder te spelen: „Dat wil ik niet. Bovendien zou dan iemand anders C.J. zijn. Dat lijkt me niets.”

Justin Timberlake

David Hasselhoff zal in ieder geval wel van de partij zijn in de filmversie van Baywatch en de producers hebben hun oog ook laten vallen op Justin Timberlake. Hij moet een Olympische zwemmer spelen die na een schandaal solliciteert bij de reddingsbrigade. 

Op het IJs

Wat Pamela Anderson nu gaat doen is niet bekend. Veel heeft de blonde seksbom de laatste tijd niet om handen. Ze deed mee aan de Amerikaanse versie van Sterren Dansen op het IJs, maar was gisteren de eerste uitvaller. 

Meer over