Paragnost voorspelt: Wie is de Mol? wint Televizier-Ring

4 januari 2013 15:31 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Aan gene zijde weten ze alles zeker, ook als het over tv gaat. Wie is de Mol? gaat de Gouden Televizier-Ring 2013 winnen.

Henk Jan Akse, paranormaal begaafde en oud-deelnemer van Het Zesde Zintuig, belde even met boven en vroeg wie de felbegeerde televisieprijs dit jaar in de wacht sleept. De bovennatuurlijke krachten voelden zich niet te beroerd om te antwoorden en zeiden: “Wie is de Mol?” De smaakmakende deelnemers van dit jaar zouden de doorslag geven. Dat schrijft dagblad Metro.

Eurovisie Songfestival

De krant riep meer helderzienden bijeen om het jaar 2013 te voorspellen. Bijvoorbeeld hoe Anouk het gaat doen op het Eurovisie Songfestival. En wat blijkt? Ze gaat volgens de signalen hoog eindigen, waarschijnlijk bij de eerste drie. Al wordt het spannend, want op de dag van het optreden krijgt ze koorts. Een collega-paragnost gelooft niet dat Nederland het Songfestival gaat winnen, maar we halen wel een beter resultaat dan de afgelopen jaren. 

Ruzie na de dood 

En omdat er toch een lijntje met de bovenwereld open stond, vroegen de zieners om nog een paar verwachtingen. Het resultaat: Beatrix blijft nog tot 2015 onze koningin, de Elfstedentocht gaat ook dit jaar niet door en Frans Bauer maakt een programma rondom woonwagenbewoners. Ajax wordt dit jaar landskampioen, hoewel andere stemmen fluisteren dat PSV er met de titel vandoor gaat. 

Meer over