Paris Hilton krijgt nieuwe serie

Ze kwam de afgelopen jaren alleen met drank, drugs en mannen in het nieuws, en dus verdient ze een nieuwe serie, dachten de directeuren van de Amerikaanse zender Oxygen. En dus is Paris Hilton binnenkort weer op de buis met de serie The New Untitled Paris Hilton Project.

De show gaat natuurlijk over Paris terwijl zij aan 'het volgende stadium in haar leven begint' en gaat verder waar de roddelbladen ophouden. Althans, dat is wat de makers beogen.

"Met Hollywood aan de ene en het echte leven aan de andere kant volgt deze serie Paris en vier belangrijke vrouwen in haar leven, met alle ups en downs, liefdesoverwinningen en breuken, huwelijk, kinderen, scheiding en veel meer."

Grote inhoud
"De show laat een levendige groep van dynamische individuen zien", zo schrijft het persbericht van de zender. De vier overige vrouwen die te zien zullen zijn zijn allen goede vriendinnnen van Paris: Charlie Sheens vrouw Brooke Mueller, Jennifer Rovero, die ooit een relatie had met Fred Durst, Allison Melnick (een kopstuk in het nachtleven van Los Angeles) en haar moeder Kathy Hilton.

Oxygen heeft hoge verwachtingen: "Paris werkt als een magneet. Kijkers zijn automatisch nieuwsgierig naar haar en denken dat ze alles al weten uit wat ze zien in de media. We willen een allesomvattende blik op haar leven geven."

Of en wanneer de serie ook in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Reageren