Paris Hilton: 'seksvideo was pijnlijkste ervaring ooit'

Paris Hilton is bekend geworden dankzij haar feestgedrag en natuurlijk haar sekstape 1 Night in Paris. Naar eigen zeggen heeft ze haar leven nu volkomen gebeterd.

Jarenlang stond Paris Hilton bekend als het ultieme feestbeest. Ze werd zelfs gearresteerd voor het bezitten van cannabis, belandde in de gevangenis en moest een taakstraf van 200 uur uitvoeren. Programma's als The Simple Life en natuurlijk haar sekstape kwamen dit imago niet ten goede. In een interview met de Britse krant The Mirror onthult de 32-jarige socialite spijt te hebben van dit gedrag.

Dieptepunt

Paris Hilton vertelt dat het uitlekken van de sekstape 1 Night in Paris het ergste is wat ze ooit heeft meegemaakt. Wat haar met name pijn heeft gedaan is het feit dat haar eigen vriendje, Rick Salomon, de beelden lekte. Zo vertelt ze: "Het was niet zomaar een persoon die dat deed, het was mijn vriend, de jongen met wie ik al een aantal jaar samen was, van wie ik hield en die ik vertrouwde. Hij deed me zo veel pijn."

De blondine heeft dan ook geen goed woord over voor mensen zoals Teen Mom Farrah Abraham die hun eigen sekstape openbaar maken om hun carrière een boost te geven: "Dat is toch bizar. Ik vind het een soort van zielig en walgelijk."

Het roer om

Na al het drama besloot Hilton dat het tijd was om het roer om te gooien en volwassen te worden. Ze probeert dan ook zoveel mogelijk uit de problemen te blijven. Zo werkt ze niet alleen hard aan haar eigen kleding- en parfumlijn, maar ook aan haar cd vol housenummers. Hierbij krijgt ze hulp van de Nederlandse DJ Afrojack. Ook in de liefde lacht het geluk haar weer toe: sinds eind 2012 is ze gelukkig met het tien jaar jongere model River Viiperi.

Reageren