Paris zoekt een nieuwe BFF

Haar huidige BFF (best friend forever) Nicole Richie is de laatste tijd drukker met luiers verschonen dan met het aflopen van hippe party's, dus kan Paris Hilton wel een nieuw stapmaatje gebruiken.

In het MTV-programma My New BFF gaat de zelfingenomen hotelerfgename daarom op zoek naar een vriendin voor het leven. Twintig deelneemsters komen samen met Paris in een villa in Los Angeles te wonen, waar ze van haar persoonlijk te horen krijgen wat ze in huis moeten hebben om kans te maken op de titel BFF.

Geen backstabber
Paris weet precies wat ze wil. "Ik zoek iemand die ik vertrouw en die me niet met een dolk in de rug steekt, wat vaak gebeurt in Hollywood. Ik zoek iemand met wie ik plezier kan hebben, iemand die mijn zusje zou kunnen zijn."

Wedstrijdjes
De dames moeten onder meer wedstrijdjes doen in loyaliteit en uithoudingsvermogen. Iedere week valt een potentiële hartsvriendin af, tot er uiteindelijk eentje overblijft die het blonde feestbeest voortaan mag vergezellen bij haar shop- en partysessies.

Grote hit
Het programma was in Amerika vorig jaar een grote hit. Vanaf 8 februari kunnen we Paris' verwoede zoektocht ook in Nederland volgen op muziekzender MTV.

Hier alvast een voorproefje:Paris Hilton als beste vriendin, je moet er maar zin in hebben... Zou jij haar BFF willen zijn? Waarom wel/niet?

Reageren