Partnerruil van Dries Roelvink trekt 1,1 miljoen bekijks

14 juni 2013 10:04 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In de laatste aflevering van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS wisselde Dries Roelvink zijn vrouw Honoria in voor journaliste Mylène de la Haye en dat was goed voor 1,1 miljoen kijkers.

Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS wist met de laatste aflevering 1,1 miljoen kijkers aan de buis te kluisteren en dat was met andere afleveringen niet anders. De VIP-versie van het partnerruilprogramma werd erg goed bekeken en is best voor herhaling vatbaar. Dries Roelvink ruilde zijn Honoria in voor Mylène de la Haye en dat zorgde wel voor wat leuke televisie.

Ouderwetse Dries

Dries moet niks weten van schoonmaken. “Strijken, wassen, ramen lappen dat is allemaal maar vrouwenwerk”, aldus de zanger. Ook houdt hij er nog wat ouderwetse gedachtes op na. “Een man moet gewoon verzorgd worden en daar zijn vrouwen voor geboren”, vertelde hij al eerder.

Mylène ging aardig goed om met de ‘wensen’ van Dries. "Hij stelt nooit een vraag, hij doet niets, hij is alleen maar met zijn uiterlijk bezig", zo vatte ze haar week met Dries samen. Gelukkig geeft ze haar kritiek nog wel een positieve twist: "Dries heeft alleen maar minpuntjes, maar het is wel een leuk mens".

Herhaling van Hello Goodbye

Op Nederland 1 scoorde Hello Goodbye 1,1 miljoen kijkers met een herhaling en dat is niet mis. Ook een herhaling van De Reünie en een nieuwe It Gets Better deden het erg goed. In It Gets Better stak Nance Coolen lotgenoot Maikel een hart onder de riem. Maikel en de tv-presentatrice lijden aan de ziekte van Crohn, een chronische ontsteking van het darmkanaal.

De kijkijfertop 5 van donderdag 13 juni

1. Journaal van 20.00 Uur (Ned. 1) - 1.824.000
2. Goede Tijden, Slechte Tijden (RTL 4) - 1.629.000
3. Half Acht Nieuws (RTL 4) - 1.511.000
4. Hello Goodbye (Ned. 1) - 1.111.000
5. Jouw Vrouw Mijn Vrouw (RTL 4) - 1.092.000

Meer over