Paskal Jakobsen van Bløf ‘ideale opvolger’ voor The Voice Of Holland

Nick Schilder heeft zijn vervanger al op het oog. Naast de Bløf-frontman zijn Guus Meeuwis en Ilse DeLange goede alternatieven.

Dat vertelt de Volendamse zanger dinsdag in Evers Staat Op. “Ik denk dat Paskal Jakobsen geschikt is”, aldus Nick. “Paskal is communicatief zeer vaardig, heeft veel ervaring in de business en een goed gevoel voor humor. Ik zie het hem wel doen.” 

Nieuw coach The Voice 

De makers van The Voice Of Holland moeten hard op zoek naar een nieuwe coach, nu Nick & Simon stoppen met de talententjacht. Het juryduo wil “hun pijlen richten op andere activiteiten” en daardoor hebben ze even geen tijd meer voor het Gouden Televizier-Ring winnende programma. Het tweetal blijft nog wel in de jury van The Voice Kids, wat een stuk minder tijd vraagt. 

Guus Meeuwis

Wie Nick & Simon in het nieuwe seizoen gaat vervangen is de komende weken de grote vraag in televisieland. Nick heeft nog wel een paar aanbevelingen: zo lijkt de Brabantse Guus Meeuwis hem een logische optie en ziet hij countryzangeres Ilse DeLange ook graag plaatsnemen op de rode draaistoel.

Reageren