Passie tot op het bot

30 juni 2009 15:13 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De spanning stijgt in Bones! In de eerste scène doen Booth (David Boreanaz) en Brennan (Emily Deschanel) eindelijk waarop de fans al jaren wachten: ze bedrijven de liefde...Zou dat betekenen dat Brennan op natuurlijke wijze zwanger wordt

We kunnen alvast bekend maken dat niets is wat het lijkt in deze seizoensfinale. "Het is een heel surrealistische en unieke aflevering", zegt David Boreanaz. "Alle bekende personages spelen mee, maar iedereen speelt een andere rol dan je van ons gewend bent."

"En Booth en Brennan stappen eindelijk bij elkaar in bed en doen 'het'. Al met al is deze aflevering een soort cadeautje voor de trouwe fans."

Seksuele spanning
Seksuele spanning Emily Deschanel: "Al jaren vragen mensen me wanneer het eindelijk gaat gebeuren. En nu kan ik het antwoord geven! Maar onze personages komen onder andere omstandigheden bij elkaar, wat ervoor zorgt dat er geen afbreuk wordt gedaan aan de seksuele spanning tussen ons."

"Dat is ook belangrijk, want zodra die spanning tussen hoofdrolspelers is verdwenen, storten series meestal in."

Vijfde seizoen
Of de seksuele spanning tussen Booth & Brennan daadwerkelijk blijft bestaan én of Bones er inderdaad kijkers mee blijft trekken, zullen we pas aan het einde van dit najaar beleven, wanneer RTL 5 stert met het vijfde seizoen.

Meer over