Patricia doet Holland's Got Talent?

De SBS-talentenjacht Holland's Got Talent wordt naar verluidt overgenomen door RTL. Volgens de geruchten zal Patricia Paay een grote rol spelen in het programma.

Patricia stapte eind maart met een hoop bombarie over van SBS naar RTL.

Toen al ging het gerucht dat RTL Holland's Got Talent wil overnemen van concurrent SBS. Patricia zou voor haar nieuwe werkgever plaatsnemen in de jury van de talentenjacht.

Maar de oudste Playmate ooit verlangt naar meer: "Ik wil niet alleen maar achter een jurytafel zitten", vertelde ze aan De Telegraaf. "Ik ben een allround entertainster." Volgens de huidige geruchten zou ze aan de slag willen als presentatrice van Holland's Got Talent.

Geen mededelingen
RTL wil voorlopig geen uitsluitsel geven: "We doen geen mededelingen over dingen die we wel of niet gaan doen", verklaart woordvoerder Jaap Paulsen. "Pas als daadwerkelijk iets gaat verschijnen zullen we daarover naar buiten treden."

SBS besloot na twee seizoenen definitief te stoppen met Holland's Got Talent, omdat het niet meer in de programmering paste. De zender verklaarde plaats te willen maken voor een nieuwe amusementsshow.

Geer is trouw
Patricia's oud-collega Gerard Joling denkt er niet over om over te stappen naar RTL: "Holland's Got Talent is een enige show, dus het zou zomaar kunnen dat RTL daar, nu ze Patricia Paay onder contract hebben genomen, brood in ziet. Nee, er is geen sprake van dat ik een overstap zou maken. Ik heb het erg fijn bij SBS en ben de zender trouw. De komende drie jaar zal ik zeker nog aan hen zijn verbonden", vertelt hij in De Telegraaf.

Volgend Gerard zou het best eens kunnen dat hij de aanleiding was voor SBS om definitief de stekker uit Holland's Got Talent te trekken: "Ik heb vorig jaar al tegen SBS gezegd dat ik Holland's Got Talent niet meer zou gaan doen. Naast alle andere shows die ik voor hen doe, werd het me simpelweg te veel. Het zou natuurlijk heel goed kunnen dat zij daarop hebben besloten de optie op het format, dat uit Engeland komt, te laten schieten."

Reageren