Patricia heeft niks met Waylon (update)

Helaas, geen sappig vervolg op het drama Patricia Paay en Adam Curry. Het Holland's got talent-jurylid heeft aangegeven geen relatie te hebben met de zanger.

De geruchten hierover kwam op gang door een knuffel tussen de twee. Patricia is een groot fan van de jonge zanger, maar volgens verschillende showbizzprogramma's ontkent de 60-jarige de relatie. Ook het management van Waylon heeft bevestigd dat de twee geen relatie hebben.

Overigens is het wel zo dat Patricia erg gecharmeerd is van Waylon. Maar dat was voor de kijkers van Holland's got talent ook al wel duidelijk als Patricia weer eens wild opsprong om te swingen tijdens de liedjes van de zanger.

Meer info over dit nieuws lees je hieronder.

---

Patricia Paay en... Waylon? (eerder bericht)

Patricia Paay is weer verliefd. En niemand meer dan de veel jongere Holland's got talent?-kandidaat Waylon is de gelukkige. Althans, dat wordt deze week beweerd in roddelblad Privé.


Patricia (60) en Willem Bijkerk (29), zoals Waylon in het echt heet, zouden sinds kort een relatie hebben. Volgens de bron hebben de twee een paar weken geleden samen de nacht doorgebracht in een hotel op de Veluwe. Het stel had hun relatie voor de buitenwereld alleen nog even verborgen willen houden.

Adam Curry
Eind mei werd de voormalige zangeres en huidig Holland's got talent?-jurylid na twintig jaar huwelijk verlaten door Adam Curry, die er vandoor ging met de jongere Micky Hoogendijk. Maar volgens Privé is Patricia nu dus weer gelukkig in de liefde.

Gerucht
Zowel het management van Patricia als dat van Waylon ontkennen het nieuws overigens met klem. Het jurylid liet aan Primeurjagers weten dat er niets van waar is. Een innige doch vriendschappelijke omhelzing van een paar weken geleden zou verkeerd zijn opgevat: "Ik ben nogal een knuffeldier en deed dat ook bij hem."

Onzin
Een woordvoerder van Waylon, die vorige week nog in het nieuws kwam vanwege zijn nieuwe platencontract bij Motown, gaf op zijn beurt in De Telegraaf aan dat het gerucht totale onzin is. "Ze kennen elkaar en hebben elkaar dus ook een paar keer gezien. Maar dit verhaal is pertinent niet waar. We snappen niet waar dit vandaan komt."

Reageren