Patricia Paay deed het ook met Waylon

4 Mei 2013 10:06 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In haar gisteren verschenen biografie doet Patricia Paay een boekje open over haar bedpartners. Zanger Waylon ontkende altijd, maar volgens Patricia hebben ze toch echt de liefde bedreven.

Patricia Paay en Waylon leerden elkaar kennen tijdens Holland's Got Talent in 2008. Zij was jurylid en hij was kandidaat. De geruchten dat Paay en Waylon het bed hadden gedeeld gingen destijds al de ronde, al ontkende Waylon dat krachtig.

Pittige nacht

Volgens Paay liggen de zaken toch echt anders. In haar biografie LaPaay zegt ze: "Het was een pittige nacht. Hij kon er wat van." De ontkenning van Waylon begrijpt ze niet: "Kennelijk was het slecht voor het imago van de zanger iets te hebben met een vrouw van zestig."

John de Mol

In de biografie doet Paay een boekje open over meer bekende mannen. Zo zou ze ook seks hebben gehad met David Bowie en met John de Mol. Dat laatste gebeurde in de jaren tachtig toen Paay furore maakte met The Star Sisters. John de Mol was manager van de groep en kwam bij haar thuis langs. "Hij zei: hoi, ik was toevallig in de buurt. We zijn in bed beland". In tegenstelling tot Waylon ontkent De Mol niks: "Jaren later zei ik tegen John: als ik ooit een boek schrijf, komt dit erin. Hij zei dat het een groot compliment zou zijn."

Meer over