Patricia Paay gedumpt door toyboy

Het zit Patricia Paay niet mee. Ze zal op zoek moeten naar een nieuw vriendje want de veel jongere Remco Bastiaansen, waar Patricia nu enige tijd mee om ging, is terug bij zijn vriendin Jindra.

Dat zegt een goede vriend van het stel donderdag in De Telegraaf.

Openbaarheid
Na de breuk met Adam Curry verscheen Patricia geregeld in de openbaarheid met haar voormalige Dancing with the stars-partner Remco Bastiaansen.

Vriendin
Terwijl hij destijds nog samenwoonde, vertelde La Paay aan een ieder die het wilde horen dat er iets moois opbloeide tussen haar en de danser.

Ook gaf het Popstars-jurylid aan dat zijn vriendin nog van niets wist:

"Het probleem is dat Remco zijn vriendin dit alles eerst nog moet vertellen. Zij weet wel dat we naar Las Vegas zijn gegaan, maar nog niet wat er tussen ons is gegroeid."

Kans
Alle verhalen zorgden ervoor dat de vriendin van Remco nog vóór de kerst haar koffers pakte, maar volgens een goede vriend van het stel hebben de twee nu weer voor elkaar gekozen.

"Ze kennen elkaar uit de danswereld en zijn al vijf jaar samen. Dat geef je niet zomaar op. Ze willen hun relatie nog een kans geven. Rond de kerst is Jindra weer thuisgekomen."

Reageren