Patricia Paay in jury Sterren Dansen op het IJs

De 63-jarige Patrica Paay is een van de juryleden van Sterren Dansen Op het IJs. Ze geeft vanaf 1 januari haar oordeel in de ijsshow van SBS 6.

Collega Gerard Joling maakt dat woensdag bekend in De Telegraaf. Hij kondigt aan dat Patricia Paay plaatsneemt naast Jody Bernal en Marc Forno, de andere juryleden. Om toch geloofwaardig over te komen trekt SBS een expert van de schaatsbond aan als vierde jurylid. Gerard Joling presenteert het programma samen met Tess Milne.

Professioneel jurylid

Patricia Paay voelt zich als een vis in het water in de jurystoel. Zo was ze te zien in de talentenjachten Popstars en Holland’s Got Talent. Die laatste was bij concurrent RTL 4, waar ze vorig jaar nog Diva’s Draaien Door voor maakte. Omdat Paay nu voor SBS 6 aan de slag gaat, is het zeer de vraag of ze meedoet aan het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent.

Sterren Dansen Op het IJs

Op dinsdag 1 januari is de eerste aflevering van Sterren Dansen Op het IJs te zien, waarna de show verhuist naar de zaterdagavond. Tot nu toe hebben een handjevol BN’ers zich op het ijs gemeld: Andy van der Meijde, Antje Monteiro, Christophe Haddad, Monique Sluyter en sterkste man Jarno Hams. Verder doet de 62-jarige Bonnie St. Claire een moedige poging in de dansshow, wat volgens Joling geen goed idee is: “Ondanks het feit dat ze vorige week bij het repeteren nog door twee man moest worden ondersteund op het gladde ijs, heeft Bonnie wel ’ja’ gezegd.”

Reageren