Patricia Paay in Moederdagspecial Spuiten & Slikken

Speciaal voor Moederdag schuift ‘the mother of al MILFS’ aan tafel bij Spuiten & Slikken. Patricia Paay vertelt over haar seksleven met Adam Curry en haar liefde voor jonge jongens.

Patricia Paay neemt plaats als co-host bij de Moederdagspecial van Spuiten & Slikken. “Ik vier mijn allereerste moederdag met de stoerste moeder van Nederland: Patricia Paay! Ze vertelt openhartig over een soa die ze opliep van Adam en natuurlijk komen we dingen te weten over Nicky en hun ‘vriendschap’”, aldus presentatrice Nicolette Kluijver. Toch is La Paay niet de enige kandidaat, Goedele Liekens komt ook voorbij om te praten over het seksleven van moeders.

DILF-verkiezing Spuiten & Slikken

Daarnaast wordt het publiek getrakteerd op moedermelkijsjes, is Tim Hofman de ideale schoonzoon en houdt Geraldine Kempe de DILF-verkiezing. Bij de DILF-verkiezing zoekt Geraldine uit wie de meest gewilde papa van Nederland is.

“Bij Spuiten en Slikken hebben we het eigenlijk niet vaak over het moederschap, maar er is zoveel over te zeggen in relatie tot seks en drugs. Het wordt een mooie afsluiter van het seizoen!”, aldus Nicolette.

Reageren