Patricia Paay toch in de Playboy

Niemand zal ontkennen dat Patricia Paay (60) er nog heel goed uitziet voor haar leeftijd, maar een blootreportage in de Playboy? Dat zou iets teveel van het goede zijn. Toch denkt showbizzdeskundige Albert Verlinde zeker te weten dat de diva in het kerstnummer van Playboy te bewonderen zal zijn.

Als het bericht klopt, zal het de derde keer zijn dat 'Patries' voor de Playboy poseert. In 1984 en 1996 was het zestigjarige jurylid van Popstars ook al in het magazine te bewonderen.

Waar of niet waar?
Over de geloofwaardigheid van dit verhaal zijn de meningen overigens sterk verdeeld. Eerder deze week ontkende Patricia dit gerucht nog keihard. "Het is me niet verteld", zei ze op radiozender Q-music, in een reactie op het nieuws. "Dan mag ik me wel gaan voorbereiden."

Shownieuws
Maar Shownieuws maakt donderdag bekend dat het showbizzprogramma van bronnen dichtbij Patricia heeft vernomen dat het tóch waar is. 'La Paay' siert eind december wel degelijk de cover van Playboy, zo bleek uit een officieel persbericht dat het blootblad later die dag verstuurde.

Reageren