Patricia voorspelt succes voor Diva's draaien door

Als het aan Patricia Paay ligt, is haar nieuwe programma Diva's draaien door nu al een succes. De realitysoap gaat pas donderdag 1 september in premiere, maar Patricia rekent op twee miljoen kijkers.

 

 

In een interview met 3FM vertelde Patricia dat haar realitysoap waarschijnlijk net zo goed gaat scoren als Holland's got talent, dat wekelijks twee miljoen kijkers weet te boeien. "Ik ben er bang voor dat het gaat gebeuren. Daar gaat men vreselijk verbaasd zijn. Weet je waarom? Irriteren is ook entertainen, hoor", zegt ze op 3FM.

Verschil met Over de vloer
In Diva's draaien door gaat Patricia met Patty Brard en Tatjana op pad om bij verschillende instanties de handen uit de mouwen te steken. De vergelijking met het semi-legendarische Joling & Gordon over de vloer is snel gemaakt, maar daar is Paay is het niet mee eens: "Je kunt het niet vergelijken met Geer en Goor. Helemaal niet. Die zijn uniek." 

Ordinair
Het grote verschil met Over de vloer is volgens Paay dat zij en haar collega's niet grappig proberen te doen. "Natuurlijk is het ordinair, we zijn alle drie ordinair, maar wij gaan niet leuk zitten doen. Het heeft niets met gein te maken."

Diva's draaien door gaat op donderdag 1 september in première op RTL 4. 

Reageren