Patty Brard in hypnoseshow met de Brandstedertjes

Patty Brard heeft zich dankzij Sterren Springen op Zaterdag weer helemaal in de kijker gespeeld. Nu mag ze weer opdraven bij de hypnoseshow Van Je Vrienden Moet Je het Hebben. 

Dat verklapte teamcaptain Ron Brandsteder in de radioshow van Edwin Evers. Ron en zijn zoon Rick moeten voorspellen hoe Patty onder hypnose reageert. Reinout Oerlemans vertelde onlangs dat hij 250 BN’ers moest bellen om Strictly Come Dancing vol te krijgen, maar volgens Ron was het helemaal niet moeilijk om collega’s te strikken voor zijn programma: „Er zitten een paar heel goede namen bij.” 

Penibele situaties

Van je Vrienden Moet Je het Hebben is een panelshow met twee teams. Ron Brandsteder: „Rick zit in het ene en ik in het andere. We hebben een hoofdgast en die komt onder hypnose in penibele situaties. Het is aan ons om te voorspellen wat iemand gaat doen, daarmee scoor je punten.”

Nieuwe presentatrice

Ron denkt dat we met z’n allen ook nog zullen opkijken van de presentatrice die volgens hem helemaal nieuw is. De show start op zaterdag 13 oktober bij SBS 6 en de zender hoopt dat dit net zo’n succes zal worden als Sterren Springen op Zaterdag

Reageren