Patty Brard in Sterren Springen vanwege wraakgevoel voor SBS 6

Patty Brard wilde met haar deelname aan het SBS 6-programma Sterren Springen wraak nemen op SBS 6, die haar aan de kant zette. "Ik ging er helemaal voor, wilde ze laten zien hoe je kijkcijfers haalt".

"Ik trainde me gek en ondanks verschoven nekwervels, pijnlijke enkels en suizende oren stond ik er steeds. En als ik een brace moest dragen, was hij wel afgezet met pailletten. Televisie is showbizz nietwaar?", aldus Patty in de Telegraaf. "Achteraf besef ik pas dat er toen een revanchegevoel in me was gevaren", gaat ze verder.

Patty bij SBS 6 én RTL

Ondertussen is Patty opgenomen in de tv-familie van RTL én SBS 6. "Ik zit nu overal. Ik vind wat ik voor RTL 5 doe, met die make-unders, een fantastisch concept. En ik heb me suf gelachen met Loretta bij Koffietijd voor RTL 4. De kijkcijfers waren die twee dagen met honderdduizend gestegen. Ik doe verder vast één keer in de week Shownieuws bij SBS. Ook dat voelt als thuis."

Toch heeft de diva haar bedenkingen over haar werk voor de 2 tv-giganten en wil zich gaan richten op 1 zender. "Het tv-seizoen is bijna afgelopen. Er zijn heel wat mensen met contracten die misschien wel niet verlengd zullen worden. En aan mij wordt getrokken. Het is een comfortabele positie. Ik ben benieuwd."

Kijk hieronder nog eens voor de doodsmak die Patty maakte in Sterren Springen!

Reageren