Patty Brard maakte korte metten met huilerig imago

Patty Brard wordt geregeld neergezet als een enorme huilebalk. Onder andere De TV Kantine mag de presentatrice graag zo portretteren. Volgens Patty is het tegendeel waar.

Brard verdedige zichzelf tijdens Ranking The Stars, toen presentator Paul de Leeuw haar vroeg naar beneden te komen om te bepalen welke van de tien aanwezige bekende Nederlanders het meest zou huilen.

Patty Brard heeft zelfkennis

Patty twijfelde geen moment en zei dat iedereen haar op de eerste plaats had gezet. Toen het gros van de deelnemers zonder twijfel de hand omhoog stak, bleek Brards voorgevoel te kloppen. Dat verbaasde Patty allerminst. Ze had zelfs een eenvoudige verklaring voor haar populariteit. 

Patty wilt niet meer

"Eigenlijk huil ik helemaal niet zo vaak." zo onthulde ze bij de desk aan Paul. "Maar ik weet gewoon dat hysterie beklijft. Dus als ik gewoon een keer leuk ben op tv, als ik Koffietijd ofzo presenteer, dan denkt iedereen 'die vrouw is gek geworden'... maar als ik roep 'ik wil nie-mee-heer!' dan wordt er gewoon een week over geluld."

Cabaretier Richard Groenedijk was het overigens niet met Patty eens. Hij had mede-Ranking ster Halina Reijn op de eerste plaats gezet, omdat actrices nu eemaal sneller huilen. Halina voegde de daad bij het woord door op commando een traan te laten.

 

 


Reageren