Patty Brard: ‘Verliefd op Ibiza word zaterdagavondserie’

Verliefd op Ibiza krijgt een tv-serie en volgens Patty Brard heeft ze in de wandelgangen gehoord dat de serie op zaterdagavond wordt uitgezonden.

“Laten we voorop stellen dat we in dit pand nooit iets bevestigd krijgen, maar ook wij hebben wandelgangen en oren. In deze zelfde wandelgangen hebben wij in dit gebouw gehoord dat dit een serie gaat worden die op de zaterdagavond bij SBS 6 zal worden uitgezonden”, vertelde de goedlachse showbizz-goeroe in de late editie van SBS 6’s Shownieuws.

Wie doen er mee volgens Patty?

Ook heeft de redactie van Shownieuws proberen uit te vinden wie er nou daadwerkelijk gaan meespelen in de serie. “We hebben zelf natuurlijk ook een telefoon in dit pand, dus we zijn de hele cast gaan nabellen wie er nou wel of niet een rol in zou gaan vervullen. Jan Kooijman en Gigi Ravelli gaan niet meedoen. Jan Kooijman zou sowieso een RTL-probleem krijgen. Maar Jim Bakkum zit er wel in, dus die serie komt er ook.”

Eerdere berichten

Eerder werd er al bekend dat SBS 6 de rechten van Verliefd op Ibiza heeft gekocht. Ook meldde Televizier al dat sterren als Jan Kooijman, Gigi Ravelli en Marly van der Velden niet mee doen aan de tv-serie. Kim Feenstra en Willeke van Ammelrooy hebben volgens Broadcast Magazine wel een rol in de serie. 

Reageren