Patty Brard weg bij Shownieuws

Patty Brard stopt met Shownieuws. Haar contract loopt eind deze maand af en het ziet er niet naar uit dat dat verlengd gaat worden.

Na een legendarische spagaat in Sterren dansen op het ijs waarvan miljoenen Nederlanders getuige waren, strikte SBS de lenige Patty in 2007 als presentatrice van Shownieuws. De afgelopen jaren presenteerde ze ook De nieuwe Uri Geller en was ze jurylid en teamcaptain bij K2 zoekt K3 en Wie ben ik?

Divagedrag
Eerder deden geruchten de ronde dat de 56-jarige presentatrice zich als een ware diva zou gedragen op de redactie van Shownieuws. Ze zou de redacteuren continu bekritiseren en terroriseren.

Onvrijwillig
Of die roddels iets met het vertrek van Patty te maken hebben, is niet bekend, maar dat het afscheid niet vrijwillig is, liet Patty wel blijken in RTL Boulevard. "Ik weet alleen dat mijn contract verloopt en dat ik in principe alleen nog volgende week ingeroosterd sta, dus dan zal het wel ophouden. Ik heb het 4,5 jaar met heel veel plezier gedaan en als ik het na volgende week weer mag doen met mijn Vik, dan sta ik vooraan in de rij om het weer te doen." Patty hoopt dat ze er met SBS uitkomt, voordat haar contract afloopt. "Dat zou ik het allerfijnste vinden."

Meer over:

Reageren