Patty irriteert zich aan Patricia

Patty Brard heeft zich tijdens de opnames van hun nieuwe realitysoap Diva's draaien door regelmatig opgewonden over het gedrag van collega-diva Patricia Paay. 

Volgens Patty duurden de opnames van het programma extra lang vanwege Patricia. "Om de haverklap moeten de opnames worden stilgelegd omdat La Paay weer eens haar make-up en haarstukken wil bijwerken", klaagde Patty in een interview.

"Als voor de zoveelste keer uit Patricia's mond het woord 'lipgloss' klinkt, slaakt het complete opnameteam een diepe zucht."

Instelling
Ook heeft Patty wel wat opmerkingen over Paay's werkinstelling. "Ze denkt onvoldoende na en is alleen met uiterlijkheden bezig. Patricia is snel tevreden, gelooft in een goede afloop, terwijl dat nog lang niet zeker is."

SMS
Patricia laat in een reactie weten dat het allemaal wel meevalt en dat ze verwacht dat alles vanzelf weer goedkomt. "Patty is gewoon een pittig typetje dat geen blad voor de mond neemt. Ik weet dat ze graag op me afgeeft. Maar als ze dat doet, krijg ik altijd naderhand een sms met de mededeling dat ze toch wel van me houdt."

Reageren