Paul de Leeuw de diepte in

Ondanks dat de eerste aflevering van Paul de Leeuws Madiwodovrijdagshow veelbelovende kijkcijfers had, vielen die aan het eind van de week wat tegen. Het programma moet nog uit de verf komen, aldus De Leeuw.

Paul de Leeuw laat zich niet gek maken door de wisselende kijkcijfers van zijn Madiwodovrijdagshow. Het programma ging veelbelovend van start, maar verloor in de loop van de week een hoop kijkers.

Paul maakt zich niet zo'n zorgen: "Het programma is nog maar een week oud. Die baby moet nog goed opgroeien en vet en gezond worden. Met dat proces zijn we nu bezig."

BNN-presentator Filemon Wesselink en ex-schaatser Erben Wennemars ondersteunen de Leeuw in de Madiwodovrijdagshow als sidekicks.

"Ik vind het ontzettend leuk om samen met Filemon en Erben het programma te maken", zegt De Leeuw in het programma van Edwin Evers op Radio 538. "Misschien is die verhouding nog niet goed, maar dat moeten we uit gaan zoeken."

"Ik kan natuurlijk alleen dingen blijven doen, maar dan doe ik mijn hele leven lang hetzelfde", zegt de presentator, die vertrouwen houdt in de huidige opzet. "Met z'n drietjes met de billen bloot en de diepte in."

Reageren