Paul de Leeuw en VTM stoppen definitief met Manneke Paul

Paul de Leeuw en de Vlaamse tv-zender VTM stoppen met Manneke Paul. “Ik had graag door willen gaan met Manneke Paul in het najaar maar VTM heeft anders besloten”, aldus De Leeuw.

Woensdagochtend werd er al bekend dat er dit najaar geen Manneke Paul bij VTM te zien zou zijn omdat de zender een halfjaartje wou overslaan. Paul de Leeuw trok daaruit zijn conclusies. “Ik heb met ongelooflijk plezier gewerkt aan de serie. Ik had graag door willen gaan met Manneke Paul in het najaar maar VTM heeft anders besloten. Dit betekent dat de samenwerking tussen VTM en mij stopt. Bij twijfel niet oversteken“, zegt hij. 

Paul de Leeuw vertrekt zonder wrok

Toch houdt De Leeuw geen wrok over aan het Manneke Paul-avontuur. “Ik ben VTM dankbaar voor de kans die ik heb gekregen. Met een belangrijke Vlaamse televisieprijs en de vele positieve reacties op zak hoop ik dat ik weer snel een programma a la Manneke Paul mag maken.”

VTM bedankt De Leeuw

Netmanager van VTM bedankt Paul de Leeuw voor zijn verdiensten. “We willen Paul bedanken voor het moois dat hij hier op antenne heeft gebracht. Het minste dat je van Paul de Leeuw kan zeggen is dat hij een topentertainer is en niemand onberoerd laat. We wensen hem veel succes toe in alles wat hij nog doet”, aldus An Rydant.

Reageren