Paul de Leeuw gaat weer ranken

Paul de Leeuw is half december weer bij BNN te zien als host van Ranking the stars. Het VARA-gezicht hield zijn jaarlijkse uitstapje naar de jongerenomroep vorig jaar even voor gezien, maar hij heeft het programma erg gemist. "Ik realiseerde me dat ik veel te vroeg gestopt ben."

De vorige twee (gemengde) edities van Ranking the stars werden gepresenteerd door BNN-gezichten Sophie Hilbrand en Sander Lantinga. Maar zij geven het programma naar eigen zeggen graag terug aan Paul.

Pauls kindje
Sander: "Ranking the stars is een te gek programma. Toen Paul ermee stopte, hebben Sophie en ik geen moment getwijfeld om het over te nemen. We hebben twee series erg veel plezier gehad, maar nu Paul terugkeert maken we graag weer plaats voor hem. Ranking is uiteindelijk toch zijn kindje."

Dankbaar
Paul zelf kan niet wachten om met de opnames te beginnen. "Ik realiseerde me dat ik veel te vroeg gestopt ben met Ranking the stars. Ik miste het programma en wilde het graag weer presenteren. Dat is me gelukkig gegund. Ik ben Sander en Sophie heel dankbaar dat ze het format warm en levend hebben gehouden en sta te trappelen om weer te beginnen!"

Coen & Sander show
Vanmiddag is Paul te gast in de Coen & Sander show op 3FM. Daar zal de Lieve Paul-presentator alles vertellen over Ranking the stars. De eerste uitzending van het nieuwe seizoen is vrijdag 18 december te zien om 20.30 uur op Ned. 3.

Reageren