Paul de Leeuw klaar voor comeback

Paul de Leeuw (49) is helemaal klaar voor zijn comeback op televisie. Vanaf 15 oktober presenteert hij de nieuwe zaterdagavondshow Paul!

In Televizier vertelde Paul de Leeuw vlak voor de zomer dat hij het even niet meer wist. Na het stoppen van zijn dagelijkse latenightshow, de Madiwodovrijdagshow, was de programmamaker volledig leeg.

Die leegte is inmiddels opgevuld met een reeks activiteiten. 15 oktober keert Paul terug naar zijn roots in het nieuwe zaterdagavondprogramma Paul! op Nederland 1.

Bob & Annie
Paul vertelde voor de camera's van RTL Boulevard dat hij erg veel zin had in de nieuwe show, die ondanks bekende elementen toch van deze tijd is. "Bob en Annie komen terug. We hebben het idee dat als Bob nu op tv zou komen hij toch wel enorm PVV zou stemmen. En Annie zal het wel allemaal gedogen. Dus ik denk dat dat heel leuk kan worden."

Drukker dan ooit
Naast televisie is Paul de komende maanden ook in het theater te vinden, waar hij begin jaren tachtig zijn eerste grote successen beleefde. De Leeuw treedt begin oktober met het Metropole Orkest op in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Later die maand staat hij met Frans Bauer op het podium van Ahoy als de Blues Brothers.

Reageren