Paul de Leeuw komt toch met een nieuw seizoen Pau!l

Even was het onzeker of Paul de Leeuw aan een nieuw seizoen van zijn amusementsprogramma Pau!l gaat beginnen, maar het hoge woord is eruit: hij gaat door!

Paul de Leeuw begint na de zomer aan een nieuw seizoen van Pau!l, zo heeft de VARA bekend gemaakt. Vanaf 25 oktober is de goedgebekte presentator weer te zien op Nederland 1. De Leeuw liet tot vandaag maar bar weinig los over zijn plannen voor komend televisieseizoen. Voor Paul de Leeuw fans is het dus goed nieuws, de zanger-presentator is voor tenminste nog één seizoen te bewonderen op de Nederlandse buis.
 
Paul naar België
De Leeuw gaat ook aan de slag voor de Belgische omroep VTM, maar dit avontuur heeft geen effect op Pauls Nederlandse werkzaamheden. Vooralsnog is het onduidelijk wat hij voor de Belgische omroep gaat doen al wordt al een mogelijke programmatitel genoemd: De Vlaamse Leeuw

Toestemming
Dat de presentator aan de slag zou gaan voor een Nederlandse commerciële zender is nooit aan de orde geweest, volgens een woordvoerder van de VARA. Het presentatie-contract tussen Paul de Leeuw en de VARA verbiedt hem namelijk om zonder toestemming van de VARA op de Nederlandse televisie te verschijnen.

Reageren