Paul de Leeuw presentator én gangmaker van het Koningslied

Op 30 april presenteert Paul de Leeuw het meezingconcert Samen voor Oranje in Ahoy Rotterdam. Op het hoogtepunt van de dag zal de gangmaker het Koningslied inzetten.

Aan Paul de Leeuw dus de eer het meezingconcert Samen voor Oranje te presenteren op 30 april. Daarnaast zal de gezellige presentator ook het door John Ewbank gecomponeerde Koningslied presenteren. De Leeuw is gevraagd 'omdat hij de boel altijd zo lekker op gang kan brengen.'

Het Meezingconcert

Het concert wordt live uitgezonden en de koninklijke familie kijkt mee via een videoverbinding. Om precies 19.30 uur worden koning Willem-Alexander en koningin Máxima voor een groot scherm gezet. Paul de Leeuw en consorten zullen dan uit volle borst meezingen met het lied en het is de bedoeling dat de kijker thuis dat ook doet. Nederland 1 zendt het Koningslied uit.

Andere zangers en zangeressen

Onder anderen Rob de Nijs, Frederique Spigt, Babette van Veen, Frans Duijts, Syb van der Ploeg, Marco Borsato, Anita Meyer, JURK!, Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis en Lee Towers zingen ook mee met het Koningslied.

Reageren