Paul de Leeuw reageert niet op Tafel van 5

De vrouwentalkshow is nu al een week te zien, maar als we afgaan op de eerste paar afleveringen komt De tafel van 5 nog niet echt van de grond. Dat is nog zacht uitgedrukt, want met een gemiddelde van 139.000 kijkers dreigt De tafel van 5 op een grote mislukking uit te lopen.

Dat zou de tweede flop in korte tijd zijn voor EVA (En Vele Anderen), het productiebedrijf van Paul de Leew. Eerder werd Waar is Elvis?! niet het zomersucces waar RTL 4 op had gehoopt. De tafel van 5 heeft van Net 5 veertien weken gekregen om zich te bewijzen en er is nog tijd genoeg om dat ook te doen, maar er is nog wel veel werk aan de winkel.

Twitter
Vaakgehoorde kritiek is het rommelige camerawerk en - ja, het zijn toch een stel dames bij elkaar - het kakelgehalte van de gasten. Paul de Leeuw wil vooralsnog niets zeggen over de tegenvallende kijkcijfers. Via Twitter laat hij het volgende weten:

Woensdag 26 augustus:
"Zit je in de studio voor Tv5: komt er een aardige verslaggever van RTL Boulevard of ik even buiten commentaar wil geven op de kritiek. Duhh!"

Woensdag 26 augustus (iets later):
"En is verbaasd als ik zeg: had je van te voren moeten bellen,kon ik er even over nadenken.Ik geef Tv5 wel een paar weken en dan reageer ik."

Een beetje flauwe reactie of heeft Paul groot gelijk?
Wat vinden jullie?

Reageren