Paul de Leeuw wil homotalkshow

Vara-coryfee Paul de Leeuw is van plan om een nieuwe homotalkshow op te zetten. Hierin zouden "gewoon een aantal homoseksuele mannen kunnen praten over de dingen die spelen", aldus Paul.

Paul zou dit nieuws tegen verschillende mensen op zijn Hyves-pagina hebben gezegd. De talkshow moet niet alleen vermaak bieden. Volgens Paul wordt homoseksualiteit steeds moeilijker geaccepteerd door "nieuwe culturen en ook door de jongeren die toch iets conservatiever worden". Daar wil de meest recente winnaar van de Gouden Televizier-Ring dus iets aan gaan doen.

BH's
De presentator zou zelfs al een namenlijst van BH's (Bekende Homo's) voor een nieuw praatpanel hebben opgesteld.

Van Jamai tot Cornald
Zo zou hij denken aan aan fotograaf Erwin Olaf, acteur Hans Kesting, politicus Frits Huffnagel, acteur Jamai, presentator Jeroen Kijk in de Vegte, royaltykenner Peter van der Vorst, choreograaf Hans van Manen, journaallezer Rick van de Westelaken en mediadeskundige Cornald Maas.

Mooi! Weer...
Paul is momenteel nog wekelijks op de buis met Mooi! Weer De Leeuw en hij heeft ook grote plannen met dat programma.

Concreet?
Nog niet zo lang geleden begon hij juist met het afbouwen van zijn overige tv-werk. Hoe concreet deze plannen dus zijn, is niet bekend.

EVA
Wel is Paul met zijn nieuwe productiemaatschappij flink bezig met uitbreiden. Niet alleen haalt hij veel klinkende namen uit de omroepwereld binnen, zijn En Vele Anderen (EVA) TV werkt aan een hoop nieuwe formats. Dit zou er dus eentje kunnen zijn.

Extra:
- Al het tv-nieuws op Televizier.nl >>
- Ook op het forum wordt over Paul de Leeuw gepraat! >>


Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

Reageer!
Een homotalkshow op de Nederlandse tv. De moeite waard of niet?

Reageren