Paul de Leeuw wil stoppen met De Madiwodovrijdagshow

Paul de Leeuw gaat na het huidige televisieseizoen stoppen met De Madiwodovrijdagshow. Dit is een besluit van de presentator zelf, die er geen brood meer in ziet. De verantwoordelijke omroepen (Vara/BNN) wilden wel verder met het programma.

BNN maakte het nieuws vrijdag bekend. Het amusementsprogramma van Paul de Leeuw en Filemon Wesselink ging afgelopen herfst moeizaam van start, maar werd de laatste tijd steeds beter door de kijker gevonden.

Uitdaging

De laatste Madiwodovrijdagshow zal te zien zijn op 27 mei. Daarna kan Paul de Leeuw gaan uitkijken naar een nieuwe uitdaging op televisiegebied.

“Hoewel ik met heel veel plezier aan het programma heb gewerkt, en blijf werken, met een fantastisch team, heb ik behoefte om mijn hoofd vrij te maken en na te denken over volgende uitdagingen", aldus de Vara-presentator.

Begrip

Co-presentator Filemon Wesselink betreurt Pauls besluit. “Ik vind het erg jammer, maar heb begrip voor de beslissing van Paul. Ik ben blij met de groei die het programma heeft doorgemaakt en geniet enorm van mijn rol als reporter op locatie. Daar zou ik in een andere vorm graag mee door willen.”

Meer over:

Reageren