Paul en Bridget praten weer

Waar een interview met een tijdschrift al niet goed voor kan zijn! Bridget Maasland liet zich een aantal weken geleden in de Grazia ontvallen dat ze het jammer vond dat Paul de Leeuws productiebedrijf nog geen contact met haar had opgenomen. Haar gebeden lijken inmiddels te zijn verhoord...

"Paul had kritiek op de liveshows van Big brother en daarop heb ik hem aangesproken op een feestje. We hebben toen afgesproken bij hem thuis, maar daarna was de magie weer weg. Jammer. Zeker nu hij met iedereen - van Frits Barend tot Daphne Bunskoek - bezig is, denk ik wel eens: hij heeft mij nooit meer gebeld", aldus Bridget in het interview.

Twitter
Dat lijkt Paul de Leeuw goed in zijn oren te hebben geknoopt, want de presentator en oprichter van productiebedrijf EVA (En Vele Anderen) laat vanmiddag via Twitter weten dat hij met Bridget heeft gesproken:

* "nu bridget op bezoek! ben ik altijd een beetje bang voor :) vorige keer heeft ze me ook in de kroeg klem gezet. Werd wel leuk, maar ook eng"

* "koffie verkeerd staat er al, in vergaderkamer. Heb speciaal lingeriesetje aangetrokken en een hond op mijn schouders!"

En een uurtje later:

* "terug van bridget. heel erg leuk. En veel plezier gehad over opvoeding van kinderen en wanneer zijn ze echt pubers (nieuw format?)"

Zijn we zojuist getuige geweest van de geboorte van een nieuwe kijkcijferhit?

Reageren