Paul jaloers op Hole in the wall?

In september kwam Paul de Leeuw terug op de buis met zijn nieuwe amusementsshow Lieve Paul. De start van het nieuwe programma legde een zware last op zijn schouders. Hij had immers iets te bewijzen als voormalig kijkcijferkanon van de zaterdagavond.

Vorige week werd Lieve Paul echter verslagen door het nieuwe programma Hole in the wall. De show van Beau en Gerard trok toen maar liefst 1,9 miljoen kijkers: 600.000 méér dan Pauls programma en dat zat hem schijnbaar nogal dwars. Zaterdagavond had hij namelijk geen goed woord over voor het succesvolle SBS-programma.

Mongolen
"Ze kijken gewoon naar twee mongolen die door een gat in de muur gaan", aldus Paul. "Ik begrijp zo'n programma niet. Ik bedoel, ik vind het enig hoor, twee miljoen kijkers. Maar moet je nou Japanse spelletjes gaan verzinnen om een beetje kijkers terug te krijgen?!"

Jaloezie
De VARA-presentator kan nu overigens weer rustig slapen. Hij kon met zijn programma afgelopen zaterdag rekenen op ruim 1,3 miljoen kijkers. Daarmee liet hij Hole in the wall, met ruim 1,2 miljoen kijkers, nét achter zich.

Reageren