Paul Siero verlaat RTL Nederland

Paul Siero gaat na ruim een jaar RTL Nederland verlaten. De 47-jarige commercieel directeur van de zendergroep gaf in een interview met AdFormatie aan dat hij bij RTL "niet helemaal mijn weg wist te vinden". Paul stopt per 1 januari 2010.

De commericeel directeur, die afkomstig was uit de reclamewereld (voorheen werkte hij onder voor L'Oréal), gaat overigens wel met een goed gevoel bij RTL weg. "Het was een fantastische uitdaging om van de cosmeticabranche over te stappen naar de media. Die mediabranche bevond zich net in een stroomversnelling."

Snelkookpan
En die druk werd hem op een gegeven moment even iets teveel, zo vertelt hij in Adformatie. "Gaandeweg 2009 kwam ik steeds meer in een soort snelkookpan terecht. Dat gaf mij onvoldoende tijd om mijn weg te vinden. Terwijl je dat wel nodig hebt als je in deze markt wil excelleren."

Toekomst
Paul benadrukt daarnaast in het interview dat hij geheel uit eigen wil opstapt bij RTL: "Het is zeker geen verloren jaar geweest, en we hebben het afgelopen jaar goede resultaten geboekt, maar mijn toekomst ligt ergens anders."

Reageren