Pavlov onderzoekt BN'ers

In de nieuwe NTR-serie Pavlov: Waarom Ben Ik Zo...? neemt presentator Jack Valkering acht bekende Nederlanders mee op een wetenschappelijke reis.

Onder meer Carlo Boszhard en Stacey Rookhuizen onderzoeken het hoe en waarom van hun talent, karaktertrek, eigenschap op eigenaardigheid.

Carlo Boszhard
Afkomst, genetische identiteit, omgeving… alles komt voorbij in deze zoektocht naar hun ware aard. In de eerste aflevering staat Carlo Boszhard centraal.

Imiteren, het lijkt een gave, maar is het dat ook? Of is het het resultaat van vooral hard werken en heel goed observeren? Is het te leren? En wat zegt het over andere eigenschappen, empathie, inlevingsvermogen, sociaal gedrag? Met andere woorden, kunnen we 'goed imiteren' wetenschappelijk verklaren?

TV-Kantine
Carlo Boszhard is op dit moment één van de bekendste imitators van Nederland. Met Irene Moors maakt hij het uiterst succesvolle programma De TV-Kantine, winnaar Gouden Televizierring 2010. Een feest van herkenning omdat het vol zit met imitaties van bekende Nederlanders.

Pavlov-presentator Jack Valkering neemt Carlo mee op een wetenschappelijke reis naar de herkomst van zijn talent. Carlo ondergaat een breinscan, een gezichtsspiertest en moet ook in andere opzichten met de billen bloot.

Reageren