Persbericht: Peking Express-special in Televizier 13

27 maart 2012 15:39 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In de Televizier die nu in de winkels ligt staat een special over Peking Express, vanaf 1 april bij Net 5 terug op tv. En hij is de moeite waard. 

Het avontuurlijkste programma van de televisie is vanaf 1 april terug op tv: Peking Express. Zeven stellen racen door het ijskoude Zuid-Korea en de bloedhete Filipijnen en Televizier maakte alles mee. Het resultaat is een prachtige special die komende week bij Televizier zit. 

Legendarisch
Peking Express is een legendarisch programma waarin duo's al hun angsten moeten overwinnen om de eindstreep te halen. Na drie jaar afwezigheid brengt Net 5 Peking Express nu op veler verzoek terug. Extremer, spannender en avontuurlijker dan ooit. Televizier-reporter Irma Tomas vloog naar de Filipijnen om met eigen ogen te zien hoe avontuurlijk Peking Express echt is. 

Geheimen
Het resultaat is een special met achtergronden, interviews met de kandidaten en een uitgebreid achter-de-schermen verslag waarin alle Peking Express-geheimen uit de doeken worden gedaan. Moeten de kandidaten echt zelf een slaapplaats regelen? En waar slapen de camera- en de geluidsman dan? Het wordt allemaal onthuld in de bijzondere Televizier Peking Express-special.

Televizier 13 ligt vanaf 27 maart in de winkel

Terug naar de Peking Express 2012 Special

Meer over