Persbericht | Televizier en 24Kitchen presenteren exclusieve Paasrecepten

Hilversum, 3 april 2012 – Televisieblad Televizier en kookzender 24Kitchen zijn een vruchtbare samenwerking aangegaan. 

Sinds vorige week zijn de programmagegevens van de kookzender opgenomen in het spoorboek en in editie 14 presenteren 24Kitchen en Televizier een exclusieve paasspecial.

6 gerechten van 6 tv-koks
In deze special serveren zes chefs, onder wie Rudolph van Veen, Roberta Pagnier en meesterkok Angélique Schmeinck, zes heerlijke en makkelijke recepten die perfect passen bij een paasbrunch of –diner. Denk aan Rudolphs hartige paascupcakes, een zalmpizza of ovenheerlijke chocolade tartelettes.

24Kitchen
Rudolph van Veen over de samenwerking met Televizier: „Toen we begonnen met 24Kitchen wilden we onze passie voor koken delen met een groot publiek. Maar ik dacht wel: we zijn een digitale themazender, blijven de meeste mensen niet naar de reguliere zenders kijken? Een half jaar na de officiële lancering wordt 24Kitchen omarmd door de samenleving en dat is een verrassing. Dat Televizier ons nu ook zo serieus neemt dat we in haar programmagids staan, bevestigt dit beeld. Dat motiveert ons om nog meer ons best te doen!”

De digitale kookzender is deze week officieel een half jaar ‘in de lucht’ en is bijna in heel Nederland te ontvangen op kanaal 24.

Televizier 14 ligt nu in de winkel voor een adviesprijs van €1,15

Meer over:

Reageren