Persbericht: Voice of Holland-special in Televizier

Hilversum, 29 november 2011 – Deze week exclusief in Televizier: een voorpublicatie van het officiële The voice of Holland-magazine, dat volgende maand pas in de winkel ligt. Met Wendy van Dijk, interviews met opvallende kandidaten én kans op kaartjes voor de live-shows.

 

Deze week is tv-gids Televizier extra dik, omdat die een exclusieve special bevat over de grootste kijkcijferhit van dit moment. Delen van het officiële The voice of Holland-magazine, waarvan de tweede editie pas op 13 december in de winkel ligt, worden nu al gepubliceerd in de tv-gids.

Buitenlandse talenten
In de special komen de opvallendste kanshebbers van het tweede seizoen van The voice of Holland aan het woord. Zo doen er dit jaar opmerkelijk veel buitenlandse talenten mee. Maar waarom zingen Christopher Max, Guy Barzily, Paul Turner en Sacha van Beek juist in de Nederlandse versie van The voice? De in Nieuw-Zeeland geboren, half Nederlandse Sacha wilde weten of ze ook iets in Europa kon bereiken: „Een Nederlandse vriendin vertelde me over The voice, en dus gebruikte ik mijn Nederlandse paspoort om hierheen te komen. Tja, ik ben gedreven en durf risico’s te nemen.”

Professionals
Naast het hoge aantal buitenlandse talenten valt ook op dat er veel professionals meedoen. Talenten die hun sporen al verdiend hebben in de muziekindustrie, maar toch nog een keer willen vlammen. Zoals musicalster Charly Luske, of Niels Geusebroek, bekend van de band Silkstone: „De kans dat ik win, is nagenoeg nihil en ook niet mijn doel. Begrijp me niet verkeerd: ik ben een Leeuw, dus als ik ruik dat ik kan winnen, ga ik ervoor. Maar The voice gaat me vooral om mijn ontwikkeling, de ervaring en de contacten.”

Winnen!
Daarnaast praat presentatrice Wendy van Dijk over haar passies en de muziekcoaches vertellen over hun bijzondere aanpak. Natuurlijk valt er ook het nodige te winnen in de special, zoals kaartjes voor een van de uitverkochte live-shows en kaartjes voor het spectaculaire avondconcert dat de overgebleven talenten op 28 december in Amsterdam zullen geven.

Televizier 49 is deze week 112 pagina’s dik en bevat de gratis special over The voice of Holland. Vanaf vandaag in de winkels voor €1,15

Het officiële The voice of Holland-magazine is een productie van uitgeverij FC Klap. De tweede editie van 2011 komt uit op 13 december en kost €5.95

Reageren