Peter Heerschop en Sylvana Simons in Verborgen Gebreken

Er gebeurd weer een hoop in de komende aflevering van de kwaliteits-dramaserie Verborgen gebreken. Puck (Jennifer Hoffman) ontdekt dat ze zwanger is, maar weet ze niet van wie. Het huwelijk van Noor (Ricky Koole) en Joep (Frederik Brom) komt steeds dichterbij en Alexandra (Nyncke Beekhuyzen) wordt verliefd op een nieuw huis. Peter Heerschop speelt de andere potentiële koper en Sylvana Simons de eigenaresse van het pand.

Verborgen gebreken draait om het familiebedrijf van de zussen Noor en Puck Rademaker, eigenaren van Makelaardij Apollo in Amsterdam-Zuid. De relatie tussen de totaal verschillende zussen staat constant onder druk, net als het voortbestaan van het bedrijf.

In blijde verwachting?
Hebben Puck en Michael (Vincent Croiset) eindelijk voor elkaar gekozen en zijn ze dolgelukkig, doemt er een nieuw probleem op. Puck is al een week over tijd en 's morgens misselijk. Na een bezoekje aan de huisarts en een zwangerschapstest is er geen twijfel mogelijk: ze is zwanger. Maar door de vele one night stands weet ze niet wie de vader is...

Eeuwige trouw?
Noor en Joep gaan binnenkort trouwen, maar Noor is nog niet vergeten hoe Joep een nacht met haar zus Puck doorbracht. Noor begint aan alles te twijfelen, wat weer verwarring zaait bij Joep.

Je communiceert niet!
Met Bram (Egbert-Jan Weeber) en Alexandra gaat het zo goed, dat het stel wil samenwonen. Wanneer Alexandra een perfect huis voor hen tweeën in de verkoop ziet, liegt ze tegen een andere serieuze gegadigde dat er al een bod is gedaan, maar dat doet ze zonder met Bram te overleggen. Is Bram wel net zo enthousiast over de woning?

Reageren