Peter Heerschop houdt van Holland

Peter Heerschop volgt Beau van Erven Dorens op als teamcaptain bij Ik hou van Holland. Dat beweerde Albert Verlinde dinsdag in RTL Boulevard, maar nu heeft ook Peter zelf het bericht (min of meer) bevestigd.

Hij wordt teamcaptain van Ik hou van Holland en is daarmee de nieuwe tegenstander van Jeroen van Koningsbrugge. Vanochtend werd Peter gebeld door Edwin Evers van Radio538, die wilde weten of Albert het bij het juiste eind had.

Voetbaltrainer
Peter kon het bericht nog niet officieel bevestigen, maar liet doorschemeren dat het degelijk klopt: "Zoals een voetbaltrainer een week voor hij bij een club vertrekt altijd beweert dat hij nergens iets van weet, zeg ik: 'Ik weet van niks, ik zit hier goed en ik blijf gewoon om mijn klus af te maken'."

Drukke Peter
Toen Edwin vervolgens vroeg of hij dan ook de steun van het bestuur had gekregen, antwoordde Peter met een volmondig 'ja'. Vervolgens legde hij uit dat RTL hem inderdaad voor de klus heeft gevraagd. "Daar heb ik zeker oren naar", aldus Peter. "Maar er zijn nog wel een paar zaken waar we samen uit moeten komen."

Tijdens de opnames voor het nieuwe seizoen ben ik namelijk ook heel druk met een toneelstuk voor het Zuidelijk Toneel. Maar... De kans is groot dat het doorgaat." Bij de vraag of hij dit kon uitdrukken in procenten, was het antwoord: "Ongeveer 99 procent."

Reageren